Aldi

Agency For Local Development initiatives

Nalazite se na: Početak Šta radimo Šta radimo ODRŽAN SASTANAK RADNE GRUPE NA EU IPA PROJEKTU: „OSIGURANJE I PODIZANJE KVALITETA OBRAZOVANJA ODRASLIH U KONTEKSTU CJELOŽIVOTNOG UČENJA“

ODRŽAN SASTANAK RADNE GRUPE NA EU IPA PROJEKTU: „OSIGURANJE I PODIZANJE KVALITETA OBRAZOVANJA ODRASLIH U KONTEKSTU CJELOŽIVOTNOG UČENJA“

E-mail Ispis PDF

1

U prostorijama Udruženja ALDI, 12. aprila 2017. godine, sa početkom u 11:00 sati, održan je konsultativni sastanak radne grupe na EU IPA projektu pod nazivom: „Osiguranje i podizanje kvaliteta obrazovanja odraslih u kontekstu cjeloživotnog učenja“. Projekat finansira Evropska unija, a ukupno trajanje projekta je 36 mjeseci.

Sastanku su, pored predstavnika Udruženja ALDI, članova projektnog tima, prisustvovali: Dika Makota, direktorica Pedagoškog zavoda BPK Goražde, Amir Duhović, viši stručni saradnik za pravne poslove u Ministarstvu za obrazovanje, mlade, nauku, kulturu i sport BPK Goražde, Nafija Hodo, direktorica Službe za zapošljavanje BPK Goražde, Admir Kurtović, direktor Srednje stručne škole ''Džemal Bijedić'' Goražde, Saudin Hadžić, predsjednik Obrtničke komore BPK Goražde.

2

Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjim realizovanim aktivnosti na pomenutom projektu, kao i o planu narednih aktivnosti na projektu. Neke od aktivnosti koje će biti realizovane u narednom periodu su: izrada nastavnih planova i programa, izrada komparativne analize strategija obrazovanja odraslih zemalja okruženja, stvaranje uslova za polaganje V stepena.

Ažurirano ( Četvrtak, 27 April 2017 11:02 )  

Obrazovanje odraslih

 analiza 

Erasmus+

erasmus

Supported by

fzzz

NAŠI PARTNERI


Učiradi

wwwuciRadi