Aldi

Agency For Local Development initiatives

Nalazite se na: Početak PROJEKTI Ostale aktivnosti Lesp Net

LESPNet

E-mail Ispis PDF
Mreza lokalnih pružaoca ekonomskih usluga u Bosni i Hercegovini U subotu 10. novembra 2001, na Jahorini je i formalno uspostavljena Mreža lokalnih davatelja ekonomskih usluga Bosne i Hercegovine - LESPnet BiH.
Rezultat je to 8-mjesečnog rada koji je uključio eksperte projekta Europske unije Quick Impact Facility i agencija iz cijele BiH koje pružaju poslovno-savjetodavne usluge.  LESPnet BiH čini mrežu davatelja poslovnih usluga, savjetodavnih usluga i poslovnih konsultanata Bosne i Hercegovine i osnovana je radi razvoja poslovnog okruženja i poduzetništva u Bosni i Hercegovini, sa sljedećim zadacima. 1. Promovisanje poslovnog sektora u BiH
2. Promovisanje interesa članova mreže
3. Poboljšanje kapaciteta članova Mreže kako bi zadovoljili tržišne zahtjeve Mreža će raditi na dva nivoa, regionalnom i državnom. Regionalni koordinatori Mreže su:
 
1. Sjeveroistočni dio BiH - Taldi, Tuzla (035) 250-045
2. Sjeverozapadni dio BiH - World Group, Banja Luka (051) 311-465
3. Centralni dio - BiH-Tehnic, Žepče (032) 881-913
4. Južni dio BiH - EDA, Livno (034) 203-188
5. Istočni dio sa Sarajevom - ALDI, Goražde (038) 227 850 Sastanci regionalnih koordinatora se odrzavaju redovno.  LESPnet katalog:
Podaci o svim članovima LESPneta

 

Ukoliko trenutno radite na davanju poslovno-savjetodavnih usluga i ukoliko želite da se pridružite mreži, molimo vas da kontaktirate vaše regionalne koordinatore ili direktno gospodina Nijaza Ratkovica u uredu ALDI u Gorazdu na (038) 227-850 ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

Erasmus+

erasmus

Supported by

fzzz

NAŠI PARTNERI